Skip to content

TRAGEDIE ÎN SPANIA: Un român a fost înjunghiat mortal de fostul soț al iubitei sale

Românul a fost înjunghiat mortal la începutul acestei săptămâni de fostul soț al femeii cu care trăia de mai multe luni în Burlada, periferie a localității spaniole Pamplona. Criminalul, Fernando Osés Ezpeleta, de 53 de ani, s-a predat autorităților.

Motivul acestui omor este unul pasional. Victima avea de circa șase luni o relație cu fosta soție a ucigașului. Într-o criză de gelozie spaniolul s-a năpustit asupra românului și l-a înjunghiat mortal.

Incidentul a avut loc într-un bar din Burlada situat pe aceeași stradă cu casa în care trăia George Coconașu împreună cu iubita sa Ana, o femeie din Pamplona, și cu o fiică acesteia.

George Coconașu trăia de 13 ani în Navarra

Românul tocmai terminase de jucat o partidă de biliard cu partenera sa și cu un alt cuplu, apoi s-a dus lângă o fereastră de mari dimensiuni. În acel moment a fost înjunghiat în piept de o persoană cu fața acoperită, care apoi s-a dovedit a fi fostul soț al iubitei sale.

Foto: Javier Bergasa

Unul dintre clienții barului, medic, a încercat să-l salveze pe român practicându-i manevre de resuscitare. Tânărul a fost preluat de o ambulanță și transportat de urgență la un spital din Navarra, unde a murit la scurt timp.

Pe timpul ultimei convorbiri telefonice cu fosta sa soție, Nicolai Veronica, de 40 de ani, și cu fiica sa, Beatrice Maria, de 15 ani, George Coconașu a spus că este fericit.