Un român a fost prins la frontieră cu un microbuz căutat de autoritățile din Spania

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac I- Nagylak au descoperit un microbuz, în valoare de 10.000 de Euro, căutat de autorităţile din Spania.

Joi, 9 octombrie, în jurul orei 00.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român G.A., în vârstă de 33 de ani, conducând un microbuz, înmatriculat în Spania.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat şi documentele microbuzului. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Spania.

Persoana în cauză a declarat că a cumpărat microbuzul de la un cetăţean spaniol şi nu cunoştea că acesta ar fi în atenţia autorităţilor.

Microbuzul în valoare de 10.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?