Violență EXTREMĂ: O bătrână din Spania, bătută cu sălbăticie de un român în timp ce era tâlhărită – VIDEO

Pe 15 aprilie 2018 o femeie de 64 de ani a fost bătută cu sălbăticie și tâlhărită de un individ. După patru zile, atacatorul a fost identificat de polițiștii spanioli ca fiind Stoian Marcel Gongu, condamnat în 2006 pentru un omor comis în Cádiz, Spania. În 2014 el a fost eliberat și s-a stabilit la Algeciras, în sudul Spaniei, aproape de Gibraltar.

Gongu, în vârstă de 30 de ani, este o persoană extrem de violentă, au explicat pentru publicația El Español surse din poliție. Anchetatorii au confruntat imaginile acestui atac cu altele surprinse pe 17 aprilie când o tânără a fost atacată tot în Algeciras.

Ofițerii de poliție s-au dus la locuința lui Gongu din Cádiz, la aproximativ 100 km de locul atacurilor, dar nu l-au găsit. El a fost arestat pe 20 aprilie în Málaga în timp ce încerca să ajungă în România.

Atacul asupra femeii de 64 de ani a avut loc pe 15 aprilie când aceasta se întorcea acasă. La intrarea în locuință, agresorul s-a strecurat prin spatele ei și a izbit-o cu capul de ușa de metal. Apoi a lovit-o cu pumnii și picioarele.

Gongu a fugit cu poșeta femeii din care a luat banii și apoi a aruncat-o. Victima a fost transportată de urgență la spital unde a rămas internată mai multe zile.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *