Zborurile spre şi dinspre SPANIA, suspendate timp de 14 zile începând de mâine

Începând de mâine, 18 martie, ora 18.00, toate zborurile spre şi dinspre Spania vor fi suspendate timp  de 14 zile, a anunțat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, într-o declaraţie la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

„Se suspendă toate zborurile efectuate de operatori economici aerieni spre Spania şi din Spania către România pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura intră în vigoare începând cu data de 18 martie, ora 18,00, ora României. Cu privire la zborurile din Italia, am prelungit măsura suspendării acestora, spre şi dinspre Italia către România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 23 martie 2020. Amintesc faptul că ele erau deja prelungite până la această dată”, a spus Vela.

Ministrul a precizat că aceste măsuri nu se aplică zborurilor efectuate cu aeronave de stat, zborurilor de transport marfă şi corespondenţă, umanitare şi care asigură servicii medicale de urgenţă, precum şi aterizărilor tehnice necomerciale sau de urgenţă.

Stare alertă SPANIA: Guvernul restricționează deplasarea persoanelor

SPANIA: Guvernul a declarat „stare de alertă” pentru următoarele 15 zile

CORONAVIRUS: Românii din Germania, Spania și Franța, sfătuiți de MAE să se întoarcă acasă

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!