Skip to content

Actorul Luke Perry, care a jucat rolul lui Dylan în serialul Beverly Hills 90210, a încetat din viață

Actorul Luke Perry, unul dintre protagoniştii serialului de televiziune “Beverly Hills, 90210”, spitalizat de pe 27 februarie la Los Angeles după ce suferise un accident vascular cerebral (AVC), a murit luni, 4 martie, la vârsta de 52 de ani, în prezenţa membrilor familiei sale, a confirmat pentru AFP agentul de presă al starului american.

Actorul devenise celebru cu rolul Dylan McKay din serialul “Beverly Hills, 90210”, care a fost difuzat în multe ţări din lumea întreagă în anii 1990. Luke Perry a filmat în ultimele săptămâni în Los Angeles pentru serialul “Riverdale”, inspirat dintr-o bandă desenată.

Actorul Luke Perry, devenit faimos pentru rolul din serialul „Beverly Hills 90210“, era internat la spitalul Sfântul Joseph din Burbank.

Luke Perry a murit înconjurat de cei doi copii, logodnica Wendy Madison Bauer şi mama sa, se arată într-un comunicat, potrivit People.

„Actorul Luke Perry, în vârstă de 52 de ani, a murit astăzi după ce a suferit un accident vascular cerebral masiv. A fost înconjurat de copiii lui, Jack şi Sophie, dar şi de logodnica sa, Wendy Madison Bauer, fosta lui soţie Minnie Sharp, părinţii actorului şi alţi prieteni apropiaţi. Familia starului apreciază toate mesajele de susţinere şi toate rugăciunile fanilor de pretutindeni“, a fost mesajul transmis.

Paramedicii au răspuns unui apel cu privire la un atac cerebral la locuinţa lui Perry din Los Angeles, joi dimineaţa, a scris TMZ.

Perry juca rolul tatălui lui Archie din „Riverdale“, iar înainte a fost Dylan McKay din „Beverly Hills, 90210“, notează News.ro.

El a fost spitalizat la o zi după ce CW a anunţat un reboot al serialului „Beverly Hills, 90210“, cu o parte din distribuţia originală: Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling. Perry nu a fost anunţat să se întoarcă.

Serialul original a fost creat de Darren Star şi produs de Aaron Spelling. A devenit un fenomen şi a fost difuzat între anii 1990 şi 2000.

Postul CW l-a readus pe micile ecrane pentru cinci sezoane, cu o nouă distribuţie, între anii 2008 şi 2013. Garth, Doherty şi Tori Spelling şi-au făcut apariţia în versiunea respectivă.

„Beverly Hills 90210“ a stat la baza unor seriale ca „Melrose Place“ şi „Models Inc.“.