Skip to content

Evadatul din Închisoarea Îngerilor divorțează de soția sa, românca Grațiela Brâncuși

Actorul Tim Robbins, cunoscut în special pentru rolul din Închisoarea Îngerilor (The Shawshank Redemption), a intentat divorțul de soția sa, românca Gratiela Brâncuși. Mariajul lor a fost unul secret, potrivit publicației Vanity Fair.

El a cerut divorțul miercuri, 27 ianuarie 2021, dar anunțul i-a luat pe mulți prin surprindere pentru simplu motiv că nimeni nu știa că cei doi sunt căsătoriți.

S-a zvonit că el și Brâncuși se întâlnesc de aproximativ trei ani, dar cuplul nu a confirmat niciodată că se întâlnesc. Mai mult, cei doi nu au dat de înțeles vreodată că ar fi căsătoriți.

Tim și Grațiela au fost văzuți împreună pentru prima dată în februarie 2018, când Robbins a adus-o pe covorul roșu la premiera spectacolului său Here and Now.

De atunci, au fost văzuți des împreună, dar și cu copiii lui Tim Robbins. Aceștia au 28, respectiv 31 de ani, mama lor fiind celebra actriță Susan Sarandon.

Căștigător al Premiului Oscar, Robbins are 62 de ani. Grațiela Brâncuși a absolvit Universitatea din București în 2012. Cei doi s-au cunoscut, potrivit filmnow.ro, în 2016 în timp ce lucrau la compania The Actors’ Theater unde Grațiela este coordonator de marketing, iar Tim, director artistic.

Asemănări izbitoare între actori contemporani și personaje din trecut