Skip to content

Legendara trupă germană SCORPIONS revine în România, pentru un concert din cadrul “Crazy World Tour”

Încă o dată, vântul schimbării se va auzi In România, la București, pe 12 iunie, la Romexpo, cand va avea loc un concert de colecție al legendarei trupe germane Scorpions, din cadrul Crazy World Tour, adus în România de Events.

Spre sfârșitul anilor ’60, niște tineri muzicieni din Germania, ce se refăcea după al doilea război mondial, au fost marcați de muzica ce se auzea de peste Ocean. Originară din Hanovra, trupa a luat naștere din inițiativa chitaristului Rudolf Schenker și s-a consacrat în anii ’80 cu piese care au fost pe buzele tuturor, ca “No One Like You”, “Still Loving You” și “Rock You Like A Hurricane”, afirmându-se totodată drept cel mai important grup heavy rock al Germaniei.

Balada “The Wind Of Change”, simbol al schimbărilor politice puternice din Europa din 1989, a devenit rapid un succes pe plan mondial, fiind cel mai bine vândut single al anului 1991. Pe scurt, aceștia sunt Scorpions – una dintre cele mai longevive trupe de rock, cu peste 50 de ani de carieră și peste 100 de milioane de albume vândute, a căror muzică sună la fel ca în prima zi și care ilustrează aceleași idealuri care ne țin umani, în viață și mergând înainte.

Scorpions revine la București pentru mai multă magie și inspirație, pe 12 iunie, la Romexpo, iar biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Între 19 și 31 martie, sunt disponibile bilete în pre-sale la prețul de 350 lei (Tribună), 245 lei (Golden Ring), 173 lei (Gazon A) și 136 lei (Gazon B). De pe 31 martie și până la data evenimentului, biletele vor avea costurile de de 350 lei (Tribună), 270 lei (Golden Ring), 190 lei (Gazon A) și 150 lei (Gazon B).

Dezvăluiri inedite: Prinţul Charles, surprins în baie de Prinţesa Diana în timp ce îi vorbea obscen Camillei Parker Bowles