Skip to content

Lidia Buble, trimisă în judecată de DIICOT. A vrut să scape de etilotest

DIICOT a trimis în judecată doi polițiști pentru luare de mită. Alături de ei, alte trei persoane vor răspunde în fața legii pentru dare de mită și instigare la dare de mită, se arată într-un comunicat din 22 noiembrie.

Agenții de poliție Elena Daniela Reznicsek și Marius Constantin Miulescu din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti sunt acuzați de luare de mită. Ceilalți trei inculpați sunt cântăreața Lidia Buble, Dragoș Ștefan Presură și Laurențiu Cristian Ciupercă

Potrivit procurorilor, la data de 15 februarie 2021, în intervalul orar 02:32 – 03:11, în timpul unui control de rutină desfășurat în Bucureşti, cei doi polițiști au pretins şi primit suma de 900 lei de la Lidia Buble.

Unul dintre prietenii ei, inculpat în cauză, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la dare de mită pentru că în acea noapte, în intervalul orar 02:55:30 – 03:01:35, a instruit-o pe Lidia Buble la telefon să ofere polițiștilor între 300 lei şi 200 euro.

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București pe 19 noiembrie 2021. Lidia Buble este sora jurnalistului Iosif Buble a cărui soție este deuptata PSD Diana Tușa.

Mânat de COVID-19, soțul unei deputate PSD a cerut bani de la guvernul PNL pentru site-urile sale de știri

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!