Lord of the Dance – Dangerous Games, show-ul produs de celebrul Michael Flatley, revine în primăvară la Sala Palatului din București.

Pe 13 aprilie, echipa celor mai îndrăgiți dansatori din lume își propune ofere publicului bucureștean o experiență unică, printr-o coregrafie inovatoare și o producție elaborată, extrem de bine adaptată noilor tehnologii.

“Dangerous Games” este o spectaculoasă punere în scenă a unei bine-cunoscute și iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful și regizorul proiectului, în timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de producția muzicală.

Show-ul a avut premiera în 2014 la London Palladium, culminând și cu aniversarea celor 20 de ani de când Flatley a devenit o senzație internațională. După acest moment a urmat un turneu mondial, cu reprezentații ce au avut loc cu sala închisă în țări precum Canada, Irlanda, Germania, Germania, Australia și, bineînțeles, România.

Odată cu acest spectacol, Michael Flatley și-a mai împlinit un vis: a debutat pe Broadway, unde timp de 8 săptămâni a impresionat și emoționat mii de oameni, atât prin intermediul dansului, cât și prin intermediul unor producții mult mai grandioase.

dangerousgames

Lord of the Dance: Dangerous Games continuă fie un mare success în întreaga lume, având un mix surprinzător de dans și muzică, de contemporan și tradițional, toate construite sub umbrela talentului și a pasiunii pentru artă. Pentru acest show au fost păstrate câteva numele celebre din “Lord of the Dance”, dar producția este reîmprospătată de proiecții holografice 3D, efecte speciale, roboți dansatori, acrobați de talie mondială și, bineînțeles, cea mai mare și talentată echipa de dansatori irlandezi.

Spectacolul va ajunge pe 13 aprilie 2018 la Sala Palatului din București, iar biletele sunt disponibile pe MyTicket.ro.

 

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *