Skip to content

Răpirea lui Salam la Milano. Bătut de Lower Stan, sechestrat de Berică și Versace

Manelistul Florin Salam a fost agresat la o nuntă la care a fost chemat să cânte. Petrecerea a avut loc la Milano.

În timpul sesiunii de dedicații, manelistul a fost lovit cu pumnul de Lower Stan. Pe rețelele de socializare se spune că este un interlop din Balș.

Florin Salam a susținut că după altercație a fost ținut mai mult de zece ore într-o cameră de hotel de doi bărbaţi porecliţi Berică şi Versace.

A reușit să ia legătura, conform ziarului Libertatea, cu prietenii săi din țară cărora le-a povestit ce s-a întâmplat.

Manelistul a declarat că nu va mai cânta niciodată: „Sunt în siguranţă acum, dar asta a fost ultima cântare din viaţa mea. Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viaţă. De astăzi nu mai cânt“.

Jurnaliștii de la Adevărul scriu că nu se știe care este motivul altercaţiei, mulţi dintre cei prezenţi susţinând că totul a pornit de la dedicaţii.

Răpirea lui Salam pare să fi fost orchestrată pentru ca Versace și Berică să obţină de la manelist o sumă mare de bani în schimbul protecţiei, scrie presa centrală.

Tot din Adevărul aflăm că Lower Stan (foto) a susținut că nu avea nimic de împărțit cu Florin Salam, că era băut și drogat. El și-ar fi cerut scuze pe facebook în urma incidentului.

„Sunt Lower. Eu sunt băiatul cu accidentul de aseară, cu Salam. Nu am nimic cu Salam. Îmi cer scuze de la familia lui, de la mama lui, de la copiii lui. Eu sunt prieten cu Salam, Salam e naşul nostru de familie. Să ţineţi cont că nu am făcut, nu am avut nimic cu Salam, nicio problemă nu am avut cu el. Am fost băut aseară, drogat, nu am ştiut de capul meu ce fac. Eu îmi cer scuze încă o dată din partea mea la familia lui Salam, la mama lui, la copiii lui. Să ţineţi cont că eu pe Salam îl iubesc şi e familia noastră. Vă mulţumesc. Nu e cum zice lumea. Salam trebuie să vină să ne întâlnim, să-mi cer scuze de la el.”

Agresiunea nu a rămas fără urmări. Lower Stan este înjurat și amenințat de fanii și prietenii lui Salam. Unul dintre aceștia este Costel Corduneanu, șeful clanului Cordunenilor din Iași.

În vara acestui an, între clanul Cordunenilor și un alt clan din Capitala Moldovei s-a iscat un război din cauza unei manele interpretate de Salam.

Versurile manelei „Să dispară indienii, unde apar Cordunenii” a dus la amenințări reciproce între cele două clanuri. Vila din Copou a familiei Constantin a fost lovită cu cocktailuri Molotov sâmbătă, 28 iulie, scria atunci Adevărul.