Skip to content

Românca Flori Cuțitaru își continuă ascensiunea în concursul “Vocea Spaniei Junior”

Românca Flori Alexandra Cuţitaru care participă la “Vocea Spaniei Junior” (“La Voz Kids”) îşi continuă ascensiunea în acest concurs, după ce s-a calificat în semifinale.

Adolescenta de 14 ani, care locuieşte în Spania, a uimit din nou publicul şi juriul, în semifinala de duminică seara, 6 mai, cu o interpretare emoţionantă a hitului lui Prince ”Purple Rain”.

Antonio Orozco, mentorul concurentei, a calificat momentul drept ”magie pură”, ceilalţi membri ai juriului au rămas fără cuvinte şi cu ochii în lacrimi, iar sala a aplaudat-o în picioare, conform ziarului El Rumano şi site-ului www.telecinco.es.

“Sunt puţin emoţionată, pentru că să te afli pe scena ‘La Voz Kids’ e ceva unic, e ceva care în viaţă se întâmplă o singură dată”, a declarat concurenta din Almonte (provincia Huelva) înainte să urce pe scenă.

“Cântatul este darul pe are îl am şi întotdeauna va fi parte din mine”, a explicat tânăra de 14 ani, originară din comuna Bistreţ (jud. Dolj). “Va fi un vis împlinit să fiu următoarea “Vocea Spaniei Junior”, a adăugat ea, încrezătoare.

Încă de la “audiţiile pe nevăzute”, Antonio Orozco a declarat despre Flori Alexandra Cuţitaru ca ea este, cel mai probabil, cea mai bună voce care s-a auzit vreodată la “Vocea Spaniei Junior”, concursul organizat de postul de televiziune spaniol Tele5 şi care a ajuns la cea de-a patra ediţie, scrie Agerpres.