STAR WARS: The Last Jedi. Noi detalii despre Snoke dezvăluite de regizorul Rian Johnson

De la lansarea filmului The Force Awakens din 2015, fanii Star Wars se tot întreabă care va fi rolul lui Snoke în urmarea seriei – The Last Jedi.

Regizorul Johnson a vorbit despre implicarea “ticălosului” în Episodul VIII, comparând prezenţa sa cu cea a împăratului Palpatine. El a declarat pentru Entertainment Weekly: “Ca şi în cazul familiei lui Rey, Snoke este aici pentru a avea o funcţie în poveste. Şi o poveste nu este o pagină Wikipedia.”

“De exemplu, în trilogia originală, nu am ştiut nimic despre împărat cu excepţia a ceea ce ştia Luke despre el, cum că este tipul rău din spatele lui Vader“.

Întrebat dacă Snoke a fost filmat cu ajutorul unei marionete, Johnson a răspuns: “Nu este vorba despre o performanţă de tip mo-cap.”

“Neal Scanlan (designerul personajului) a construit o machetă pe care o aveam pe setul de referinţă pentru iluminare şi pentru a da actorilor un sentiment pentru ceea ce urmau să simtă. Apoi am scanat acest lucru şi Industrial Light & Magic le-a folosit în interpretarea lor, dar creatura Snoke va fi în întregime o imagine tri-dimensională. ”

“Vom afla mai multe despre Snoke, iar Andy Serkis va avea un rol mai complex în acest film decât în ultimul. Iar el este o adevărată forţă a naturii.”, a mai spus Johnson.

 

Filmul “Star Wars: The Last Jedi” urmează sa fie lansat în data de 15 decembrie 2017.

“Aş sta în faţa ecranului cu ochii căscaţi cât cepele.”, a adăugat regizorul.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *