Skip to content

Tom Cruise, Jennifer Lawrence și Johnny Depp, printre actorii nominalizați la Zmeura de Aur 2018

Zmeura de Aur este trofeul pe care nicio vedetă nu și-ar dori -l primească.

Dar, din păcate, o parte dintre cei mai bine cotați actori ai momentului, printre care Emma Watson, Jennifer Lawrence, Tom Cruise și Zac Efron, au fost “onorați” cu nominalizări la Premiile “Zmeura de Aur” din acest an.

Rolurile jucate de Emma Watson în “The Circle”, Jennifer Lawrence în “Mother!” Dakota Johnson în “Fifty Shades Darker” sunt în competiție cu cele interpretate de Katherine Heigl în “Unforgettable” și Tyler Perry în “BOO! 2: A Medea Halloween”, la categoria Cea mai proastă actriță.

Și Zac Efron (Baywatch), Jamie Dornan (Fifty Shades Darker), Johnny Depp (Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales) și Tom Cruise (The Mummy) sunt nominalizați la categoria “Cel mai prost actor”, alături de Mark Wahlberg, care  concurează la Zmeura de Aur” pentru două filme – “Daddy’s Home 2” și “Transformers: The Last Knight”.

Între timp,“Emoji”, numit cel mai slab film al tuturor timpurilor, se va confrunta cu “Fifty Shades Darker”, “Baywatch”, “The Mummy” și “Transformers: The Last Knight” în categoria celor mai proaste filme.

Conform tradiției, acordarea premiilor Zmeura de Aur” va avea loc cu o seară înainte de decernarea Oscarurilor.

Câștigătorii nu participă în mod obișnuit la ceremonie, dar au existat excepții notabile – Sandra Bullock a acceptat premiul pentru interpretarea din All About Steve, cu o seară înainte de a primi Oscarul pentru Blind Side, în timp ce Halle Berry, Ben Affleck și Tom Green și-au recunoscut premiile.

12 fiice celebre care au moștenit farmecul părinților lor