ZURLANDIA, cel mai mare festival dedicat familiei, aduce două zile de neuitat în mijlocul naturii

Zurlandia, ediția a 2-a, cel mai mare festival dedicat familiei, îți aduce două zile de neuitat în mijlocul naturii: activitati inedite, joacă, distracție! Toate, fără grija timpului, pe Domeniul Ştirbey din Buftea!

În ZURLANDIA, timpul se suspendă! Singurul reper e fericirea din ochii copilului tău. Și încă nu s-a inventat sistemul de măsură care să cuprindă atâta fericire!

În ZURLANDIA, telefonul e doar un aparat de fotografiat. Vino pe tărâmul părinților care știu că tehnologia e bună, la birou. Pentru copii, tot ce contează e implicarea ta, trup și suflet!

În ZURLANDIA, “Privește Cerul!“ nu e doar graffiti. Aici, ești liber să te arunci în iarbă, să sufli în puful păpădiei și să-ți ții sufletul în căușul palmelor. Învață-ți copilul să recunoască libertatea!

Columb ți-ar spune că e LUMEA NOUĂ! 80 de mii de metri pătrați! Optzeci de mii! Atât are ZURLANDIA! E verde, cât cuprinde, și dornică să-și arate magia: zeci de spectacole în aer liber, sute de personaje, jocuri, scene, piese de teatru, ateliere și activități pentru copii și părinți, concerte extraordinare!

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Bilete.ro și Eventim.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana pentru ambele zile de festival ( 16 si 17 iunie 2018).
Copiii sub 2 ani beneficiaza de intrarea gratuita.

Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar insotiti de minim un adult( parinte).
Prin cumpararea unui bilet, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare la festival disponibile pe www.zurlandia.ro

 

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *