Skip to content

ZURLANDIA, cel mai mare festival dedicat familiei, aduce două zile de neuitat în mijlocul naturii

Zurlandia, ediția a 2-a, cel mai mare festival dedicat familiei, îți aduce două zile de neuitat în mijlocul naturii: activitati inedite, joacă, distracție! Toate, fără grija timpului, pe Domeniul Ştirbey din Buftea!

În ZURLANDIA, timpul se suspendă! Singurul reper e fericirea din ochii copilului tău. Și încă nu s-a inventat sistemul de măsură care să cuprindă atâta fericire!

În ZURLANDIA, telefonul e doar un aparat de fotografiat. Vino pe tărâmul părinților care știu că tehnologia e bună, la birou. Pentru copii, tot ce contează e implicarea ta, trup și suflet!

În ZURLANDIA, “Privește Cerul!“ nu e doar graffiti. Aici, ești liber să te arunci în iarbă, să sufli în puful păpădiei și să-ți ții sufletul în căușul palmelor. Învață-ți copilul să recunoască libertatea!

Columb ți-ar spune că e LUMEA NOUĂ! 80 de mii de metri pătrați! Optzeci de mii! Atât are ZURLANDIA! E verde, cât cuprinde, și dornică să-și arate magia: zeci de spectacole în aer liber, sute de personaje, jocuri, scene, piese de teatru, ateliere și activități pentru copii și părinți, concerte extraordinare!

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua Bilete.ro și Eventim.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana pentru ambele zile de festival ( 16 si 17 iunie 2018).
Copiii sub 2 ani beneficiaza de intrarea gratuita.

Accesul minorilor ( 0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar insotiti de minim un adult( parinte).
Prin cumpararea unui bilet, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare la festival disponibile pe www.zurlandia.ro