Skip to content

Anchetă după un meci de la Roland Garros în care au jucat și două românce

Meciul de dublu dintre Madison Brengle/Yana Sizikova și Andreea Mitu/Patricia Țig din turul 1 de la Roland Garros este anchetat pentru o posibilă trucare.

Pe 30 septembrie, româncele au câștigat partida care a intrat în vizorul autorităților pentru o posibilă trucare a unui ghem, potrivit gsp.ro.

Poliția franceză investighează sumele suspect de mari pariate pe unul dintre ghemurile partidei pe care s-ar fi pariat sute de mii de euro. Sportivele noastre nu ar fi fost implicate în afacere.

Sumele au fost pariate pe serviciul Yanei Sizikova. Sportiva în vârstă de 25 de ani din Rusia a comis două duble greșeli și a ajuns cu întârziere la a o treia minge pe care nu a nimerit-o cu racheta.

Încă din timpul partidei, disputate pe 30 septembrie, au existat voci care au atras atenția asupra mizelor uriașe plasate în meci.

Stefano Berlincioni este jurnalist la Last Word on Sport li este specializat în tenis. În timpul meciului, el a scris că sursele sale l-au anunțat că multe case de pariuri au pus meciul sub alertă roșie după ce s-au pariat sume mari pe o dublă greșeală din ghemul cinci al celui de-al doilea set.

Pentru a dovedi acest lucru, el a pus și un video care demonstrează o posibilă trucare e meciului.

Sportivii reșițeni au dominat Campionatul Național de Marș 20 km

Hagi, întâlnire de taină cu Dragnea și Ponta. Cum influențează politicienii fotbalul