Skip to content

Cătălina Ponor, desemnată cea mai bună gimnastă a Europei în anul 2017

În urma unui sondaj online realizat de Uniunea Europeană de Gimnastică în rândul iubitorilor acestui sport, Cătălina Ponor a fost votată ca fiind cea mai bună gimnastă a Europei în anul 2017.

Cu 71% din voturile exprimate, Cătălina Ponor și-a adjudecat prima poziție, in fața britanicei Ellie Downie (9%) și a reprezentantei gimnasticii ritmice, israelianca Linoy Ashram (8%), informează Federația Română de Gimnastică.

La Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Cluj Napoca, din aprilie 2017, Cătălina Ponor a devenit campioană europeană la bârnă, în fața propriilor suporteri, câștigând pentru a cincea oară în carieră titlul continental la acest aparat.

Într-un clasament similar, dar dedicat gimnasticii masculine, Marian Drăgulescu, medaliat cu aur european la sol si argint european la sărituri, s-a clasat pe locul secund. Cu 29% din voturi, Marian l-a urmat in clasament pe grecul Eleftherious Petrounias (61%), campion european și mondial la inele, în 2017.

Premierul TUDOSE cheamă acasă românii plecați la muncă în străinătate: ”Vă așteptăm cu drag, aveți de ce să vă întoarceți”