Astăzi, 26 septembrie, s-au desfășurat două meciuri în cadrul Cupei Mondiale de Rugby din Japonia.

În primul meci, Italia a învins Canada cu 48 la 7, iar în cel de-al doilea, Anglia a câștigat împotriva SUA cu 45 – 7.

Italienii au deschis scorul printr-o lovitură de pedepasă și până la pauză au înscris și transformat în cinci minute două eseuri. Canadienii au reușit să înscrie abia spre finalul meciului.

Sursa foto: rugbyworldcup.com

La fel au făcut și americanii în meciul disputat împotriva englezilor. Cu câteva minute înainte de final au marcat un eseu.

Anglia a fost foarte puternică cu pachetul de înaintare. De fapt, în 2019 din 52 de grămezi au câștigat 51.

La pauză, scorul a fost 19 – 0. Până în minutul 70, americanii au alergat cu mingea doar 100 de metri și au fost nevoiți să placheze de 122 de ori.

Ieri, Uruguay a învis Fiji cu 30 la 27, dar jucătorii sud-americani au înscris numai șase puncte în cea de-a doua repriză.

În urmă cu patru ani, Fiji învinsese Uruguay, echipă care nu mai câștigase un meci la cupa mondială încă din 2003 când a învins Georgia.

Fiji a câștigat totuși două puncte în acest meci, unul pentru pentru că jucătorii au înscris mai mult cel puțin patru eseuri, iar celălalt pentru că au pierdut la o diferență mai mică de opt puncte.

Sursa foto: rugbyworldcup.com

Este a cincea oară în istoria competiției când o echipă primește două puncte chiar dacă este învinsă.

În istoria Cupei Mondiale, toți jucătorii din Fiji care au purtat numerele de la 1 la 15 au înscris pentru echipă, cu excepția celor care au purtat numărul 3.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA