Skip to content

Departamentul de Scouting al FRF organizează selecție pentru juniorii români din străinătate

Departamentul de Scouting al Federației Române de Fotbal organizează o acțiune de selecție pentru viitoarea echipă națională Under 15, destinată juniorilor români din străinătate născuți în anul 2004, care va avea loc la Centrul de Fotbal Buftea, în perioada 23-30 iunie 2018.

Toți cei care vor să participe la acțiunea de selecție pentru viitoarea echipă națională de juniori Under 15 (născuți în anul 2004) trebuie să se înscrie trimițând un e-mail, până la data limită de 15 mai 2018, la adresa scoutingextern@frf.ro. Email-ul trebuie să conțină, pentru fiecare junior care dorește să se înscrie, următoarele informații: numele și prenumele, data și locul nașterii, clubul la care evoluează, postul (posturile) pe care joacă și un număr de telefon (personal sau al părinților).

Jucătorii trebuie să se prezinte la Centrul de Fotbal Buftea (Aleea Sportului nr. 22, oraș Buftea) în ziua de sâmbătă, 23 iunie 2018, între orele 16-18, cu echipamentul sportiv propriu, cu un act de identitate, cu acordul scris al clubului legat de participarea lor la acțiunea de selecție a FRF și cu o adeverință medicală care să ateste că sunt apți pentru activitate sportivă.

Federația Română de Fotbal va asigura jucătorilor costurile pentru cazare și masă în perioada respectivă.

Foto: FRF

România va juca un meci amical cu Suedia pe 27 martie