Romania-Norvegia: Peste 30.000 de copii vor fi prezenți la meciul de pe Arena Națională

Meciul dintre România şi Norvegia, contând pentru grupa F de calificare pentru Campionatul European din 2020, se va disputa marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională în prezenţa unui număr record de peste 30.000 de copii, informează PMB

Din cauza sancţiunii UEFA, la meciul România – Norvegia, terenul este suspendat însă, conform unei noi reglementări a UEFA, la meciurile în care echipa gazdă are terenul suspendat şi trebuie să joace fără spectatori, este permis accesul copiilor sub 14 ani.

Primăria Capitalei şi Federaţia Romană de Fotbal îi invită pe suporterii echipei naţionale de fotbal, marţi, 15 octombrie, în Parcul Regele Mihai (fost Herăstrău), intrarea Charles de Gaulle, unde a fost amplasat un ecran gigantic pe care se va putea urmări, începând cu ora 21.45, partida dintre România şi Norvegia, din preliminariile Euro 2020. Intrarea este liberă.

STB SA va prelungi, după ora 23:30, programul de circulaţie al liniilor adiacente Stadionului Arena Naţională, respectiv 1/ 10, 40, 46, 86, 90, 101, 102, 104, 311, 330, 335. De asemenea, şi programul liniilor de metrou a fost prelungit cu o oră.

Totodată, autorităţile au decis ca, în funcţie de numărul suporterilor, să restricţioneze progresiv traficul rutier pe Bd. Pierre de Coubertin, tronsonul cuprins între Str. Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion, precum şi pe Bd. Basarabia, tronsonul cuprins între Sos. Mihai Bravu şi Bd. Chişinău.

Foto: FRF

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA