La începutul lunii decembrie, s-a dat startul unei competiții inedite pe pagina de Facebook a Echipei Naționale de Fotbal a României.

Astfel, până la finalul anului trecut, pe pagina de Facebook a fost prezentat zilnic câte un gol marcat de naționalele României în 2017, din meciurile seniorilor, ale selecționatelor feminine sau cele de juniori.

Au fost propuse cele mai interesante goluri ale anului: de la reușita de efect a lui Budescu din partida cu Kazahstan, în care a ridiculizat un adversar înainte de a înscrie, până la „foarfeca” lui Robert Moldoveanu din meciul de calificare al României U19 împotriva Gibraltarului, pentru 8-0.

La început de 2018, reușita care a adunat cele mai multe aprecieri și distribuiri pe rețeaua de socializare, în total peste o mie, a fost desemnată GOLUL ANULUI 2017.

Iată care a fost Top 5:

1. Nicolae Stanciu (România – Chile 3-2)
2. Bogdan Stancu (România – Chile 3-2)
3. Gheorghe Grozav (România – Turcia 2-0)
4. Robert Moldoveanu (România U19 – Gibraltar U19 8-0)
5. Constantin Budescu (România – Kazahstan 3-1)

#14 Nicolae Stanciu

⚽ Votează golul anului 2017!Până la finalul lunii poți urmări zilnic câte un gol marcat de naționalele României în 2017. Reușita care va aduna cele mai multe like-uri și share-uri va fi desemnată GOLUL ANULUI!Reușita zilei: Nicolae Stanciu, România – Chile 3-2Toți cei care apreciază oricare dintre golurile prezentate până pe 31 decembrie vor intra în tragerea la sorți pentru premiile puse în joc: 5 tricouri noi ale echipei naționale + 5 invitații duble la un meci al tricolorilor pe teren propriu. Câștigătorii vor fi anunțați la începutul lunii ianuarie 2018.

Posted by Echipa națională de fotbal a României on Wednesday, December 13, 2017

Este pentru al doilea an consecutiv când Nicolae Stanciu reușește această performanță. În 2016, reușita sa din meciul cu Lituania a fost cea mai votată de fanii tricolori pe pagina naționalei, precizează FRF.

Foto: FRF

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *