Skip to content

Concurs de desen pentru copii: „My Smart Robot”. Premiul, cinci roboți Tobbie 2

Copiii cu vârsta  cuprinsă între patru și 15 ani pot câștiga cinci roboți Tobbie 2 dacă pariticipă la concursul Automation Center, o firmă de automatizări din Sibiu.
Pentru a intra în competiția care se va desfășura în perioada 15 iulie – 20 august 2021, concurenții trebuie să trimită un desen cu un robot. Câștigătorii vor fi anunțați pe 25 august. Cum trebuie procedat?
„Trimite-ne un desen făcut de tine cu robotul tău smart, așa cum îl visezi tu. Desenul trebuie să fie color, în format A4. În rest, dă frâu liber imaginației tale și trimite-ne desenul fie scanat pe adresa office@automationcenter.ro, fie prin poștă la adresa Strada Munteniei 42, Sibiu 550058, cu mențiunea Pentru concursul de desen MY SMART ROBOT”, se arată în comunicatul Automation Center.
„Pe spatele desenului trebuie să menționezi numele tău complet, adresa de email, localitatea din care ești, adresa, un număr de telefon și vârsta pe care ai împlinit-o. Te rugăm să ne trimiți și o fotografie cu tine și cu desenul tău. Și nu uita să le ceri voie părinților să participi la concursul nostru, lucru pentru care avem un formular special.”
Formularul poate fi descărcat de la următoarea adresă https://automationcenter.ro/noutati/concurs.

Liceeni români la cea mai importantă competiție mondială de robotică din SUA