Skip to content

Planeta X, „vinovată” pentru dezastrele naturale majore de pe TERRA – adevăr sau ficțiune?

În ultimul timp se vehiculează tot mai mult teoria conform căreia un sistem planetar mitic va ajunge în apropierea Pământului, provocând haos seismic și cataclisme pe planeta noastră, din cauza forței sale gravitaționale.

Profețiile despre sfârșitul lumii vorbesc despre impactul Terrei cu Nibiru / Planeta X – un sistem format din soare, planete și lune, care se află la marginea sistemului nostru solar.

Cei care cred în Nibiru sunt convinși că sistemul vagabond” va provoca dezastru pe Pământ, când va trece la aproximativ șase milioane de kilometri depărtare. Ei spun că planeta va determina schimbarea polilor, declanșând cutremure mari și erupții vulcanice, care amenință miliarde de vieți.

Adeptul teoriei Nibiru, David Meade, susține că omenirea ar putea fi capabilă observe Planeta X “la începutul acestui an“.

El spune: “Evenimentele din următoarele luni sunt uriașe, fiind vorba atât despre schimbări majore supranaturale, cât și catastrofe naturale pe care vrea nu le menționez.”

“Este un sfârșit care ne va lua prin suprindere. Nu are nimic de-a face cu politica, nici cu omul.”

“Este predeterminat și este pe calese întâmple. Este direct din Cartea Apocalipsei.”

Cu toate acestea, Meade a mai prezis că Nibiru va deveni vizibilă pe cer în data de 23 septembrie 2017. Apoi a spus că va putea fi văzută în octombrie și decembrie.

Alți conspiraționiști care cred în sfârșitul lumii pretind că Planeta X va apărea în curând, fiind posibil să fie deja pe cerul nostru, scrie The Daily Express

Unul dintre aceștia, Paul Begley, a spus: “Sunt asteroizi, meteoriți – totul se întâmplă. Cerurile sunt zdruncinate de un fel de forță, o tragere gravitațională.”

“Oamenii văd acum ceea ce ar putea fi Planeta X. Într-o seară, trei oameni diferiți mi-au trimis poze cu ceea ce arată Nibiru.”

El a citat, de asemenea, un pasaj din Biblie – Luca 21:25

“Vor fi semne în soare, în lună şi în stele. Şi pe pământ va fi strâmtorare printre neamuri, care nu vor şti ce să facă la auzul urletului mării şi al valurilor“.

NASA pretinde că Nibiru este un mit și o farsă, în ciuda numărului tot mai mare de oameni care cred în existența planetei.

NASA a confirmat existenţa Planetei X. Aceasta ar putea avea legătură cu eclipsa de Soare din 21 august – VIDEO