Skip to content

Accident grav pe A1 în Germania. Un șofer român de camion, grav rănit

Accident grav pe A1 în Germania

Un accident grav a avut loc miercuri pe autostrada A1 din Germania, între nodurile rutiere Stuhr și Groß Ippener, soldat cu rănirea gravă a unui șofer român de 55 de ani. Din cauza accidentului, autostrada a fost închisă timp de câteva ore în direcția Osnabrück.

Detalii despre accident

Conform informațiilor furnizate de poliție, accidentul s-a produs în cursul dimineții, când șoferul român nu a observat la timp capătul unui ambuteiaj. Deși a încercat să evite coliziunea, a intrat în plin într-un alt camion cu semiremorcă. Rănile suferite de bărbat au fost considerate potențial letale de către un medic de urgență sosit la fața locului. Șoferul a fost transportat de urgență cu un elicopter medical la spital.
Citiți și > Accident grav între două camioane în Franța. Doi români au murit

Pagube semnificative

Camionul în care a intrat șoferul român era încărcat cu substanțe periculoase. În urma impactului, o cantitate mică de substanțe oxidante s-a scurs, însă situația a fost ținută sub control de pompieri. Cele două camioane implicate în accident au suferit pagube în valoare de aproximativ 150.000 de euro.

Reluarea traficului pe A1

Autostrada A1 a fost închisă pentru operațiunile de salvare și curățare. Cu toate acestea, contrar așteptărilor inițiale, circulația pe sensul de mers spre sud a fost reluată în cursul după-amiezii de miercuri, conform declarațiilor poliției. Inițial, se estima că autostrada va rămâne închisă până seara. În timpul închiderii, traficul s-a aglomerat pe o distanță de aproximativ opt kilometri.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!