Agențiile de turism vor să nu mai returneze românilor banii plătiți pentru vacanțe

Reprezentanții Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism – ANAT au susținut în timpul unei conferințe de presă că au cerut în timpul întâlnirilor cu cei ai Guvernului ca turiștii care au plătit deja pentru concedii să nu-și mai primească banii.

„Am fost primii care am cerut suspendarea unor clauze, respectiv acestea cu returnarea banilor. Până acum nu ne-a deranjat faptul că mai aveam câte un client care cerea returnarea banilor. Însă acum, când am fost solicitaţi cu sutele să returnăm banii, deja este o mare problemă”, a declarat Dan Goicea, vicepreședinte ANAT și director general al agenției de turism Cocktail Holidays, potrivit Agerpres.

El a mai precizat că agenţia de turism pe care o conduce a primit cereri de returnare a banilor cash de la 30% dintre persoanele care au cumpărat sejururi înainte de declanşarea pandemiei de Covid-19. Altele au dorit vouchere sau mutarea sejurului anul acesta sau anul viitor.

Italia, Spania, Anglia, Grecia şi Germania, destinațiile de vacanță preferate de români

Țările UE care vor forța cetățenii să accepte vouchere în locul banilor pentru zborurile anulate, amenințate cu justiția

Minivacanța MICILOR: De 1 Mai românii vor consuma aproape 30 de milioane de mici

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?