Amendă de 5.000 de lei pentru un tânăr beat care a sunat la 112 și a anunțat că se sinucide

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean – IPJ Olt au sancționat cu o amendă de 5.000 de lei un tânăr de 24 de ani, din comuna Strejeşti, care a apelat nejustificat numărul 112 anunţând că se sinucide. Bărbatul a fost găsit de polițiști acasă, dormind liniștit.

Bărbatul găsit de poliţişti la domiciliu, dormind, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu a putut să explice de a apelat nejustificat la 112 şi a alarmat autorităţile, precizează IPJ Olt.

Tânărul a sunat miercuri, 19 februarie, la 112 spunând că se află în municipiul Slatina şi se va sinucide, iar apoi nu a mai răspuns la telefon.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au demarat de îndată verificări, forţe sporite fiind angrenate în activităţile de căutare. Activităţile au fost extinse pe raza comunei Strejeşti, unde apelantul are domiciliu. Tânărul a fost găsit la domiciliu, în comuna Strejeşti, dormind. Acesta nu a putut motiva gestul său, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice”,scrie în comunicatul IPJ Olt.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?