Amenzi de peste 3.500 de lei, aplicate persoanelor care oferă ilegal locuri de parcare în București

În zilele de 13 şi 14 noiembrie, în intervalul orar 10.00-20.00, polițiști din cadrul Secţiei 1 Poliţie au organizat și desfășurat acțiuni pentru depistarea şi identificarea persoanelor care oferă ilegal locuri de parcare, în zona centrală a Capitalei.

Au fost aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare  de peste 3.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice  şi pentru încălcarea Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei  împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

De asemenea, au fost depistate peste 30 de persoane care ofereau locuri de parcare.

Polițiștii le solicită cetățenilor să nu mai încurajeze acest fenomen, să nu mai ofere bani acestor persoane care oferă în mod ilegal locuri de parcare.

Autoritățile unui oraș din Germania vor să ridice mașinile românilor care nu-și plătesc amenzile pentru parcare neregulamentară

IGSU: Adăpostiți-vă în locuințe sau alte spații. Parcați mașinile în zone ferite

Codul Rutier italian, spaima șoferilor români. Vehiculele cu numere de înmatriculare românești și parcagii, în atenția polițiștilor

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?