Audi A6 furat, în valoare de aproape 50.000 de euro, confiscat unui român la Albița

Poliţiştii de frontieră din PTF Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor o mașină marca Audi A6, care figurează în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Cehia.

Joi, 30 ianuarie, în jurul orei 12.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru controlul necesar trecerii frontierei, pe sensul de ieșire din ţară, cetăţeanul român T.A., în vârstă de 55 de ani, la volanul unui marca Audi A6, an de fabricaţie 2019, înmatriculat în Cehia.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia jurudică a autoturismului în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Cehia în data de 30.01.2020.

Bărbatul a declarat polițiștilor că a închiriat autoturismul în data de 28.01.2020, cu intenţia de a se deplasa în R. Moldova.

Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de  furtiar autoturismul, în valoare de 230.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Mașină furată din Marea Britanie, găsită la Constanța. Șoferul este cercetat penal

Șofer român de TIR, prins în Olanda cu remorcă belgiană furată din Anglia

Mașină luată în leasing din Anglia și adusă ilegal în România. Bărbatul este acuzat de furt

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA