Skip to content

Autocar din România, coliziune cu un camion în Bulgaria

Accident între autocar și camion în Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe – MAE – a anunțat marți, 2 decembrie, că șoferii implicați în accidentul din Bulgaria dintre un autocar înmatriculat în România și un camion din Turcia sunt români și că aceștia nu au necesitat internare.

„Misiunea diplomatică a întreprins demersuri în regim de urgenţă pe lângă autorităţile competente bulgare în vederea obţinerii unor informaţii oficiale cu privire la starea de sănătate şi cetăţenia persoanelor implicate în accident. Din informaţiile obţinute de la autorităţile bulgare, a reieşit faptul că cei doi conducători auto, ambii cetăţeni români, au primit îngrijiri medicale de specialitate şi nu a fost necesară internarea. Pasagerii autocarului sunt cetăţeni străini“, au menționat reprezentanții ministerului.

MAE a subliniat că, în urma informațiilor apărute în presa bulgară despre accidentul rutier în care au fost implicate cele două autovehicule, printre care un autocar înmatriculat în țara noastră, Ambasada României în Republica Bulgaria a intervenit imediat.
Accident de autocar în Bulgaria. Trei români au murit, cinci răniți vor fi transportați la Spitalul Floreasca


Deocamdată, Ambasada României la Sofia nu a primit cereri de asistență consulară legate de acest accident rutier.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!