Skip to content

Autoturism căutat de autoritățile germane, găsit la frontieră. La volan, un român

Autoturism căutat de autoritățile germane, găsit la frontieră. La volan, un român

Polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Albița au descoperit și indisponibilizat un autoturism care figura în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de către autoritățile din Germania.

Găsirea vehiculului a avut loc pe 18 mai, în jurul orei 12:40, când un cetățean român de 55 de ani s-a prezentat pentru formalitățile de control la ieșirea din țară, conducând un autoturism marca Mercedes cu numere de înmatriculare românești. Polițiștii de frontieră, având suspiciuni legate de situația juridică a vehiculului, au efectuat verificări suplimentare și au constatat că acesta este căutat pentru confiscare, conform unei semnalări introduse de autoritățile germane.

Bărbatul a declarat că a achiziționat mașina din România în cursul anului trecut, plătind suma de 6.000 de euro unei cunoștințe, și că nu știa că autoturismul este căutat de autorități.
Citiți și > Mașină de lux luată în leasing de un român, declarată furată din Marea Britanie

Polițiștii de frontieră au deschis o anchetă pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul, evaluat la 30.000 de lei, a fost indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor.

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!