Autoturism în valoare de 50.000 de euro căutat de autoritățile din Italia, depistat la Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Nădlac II au descoperit, la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un autoturism Range Rover Evoque, în valoare de 50.000 de euro.

Autovehiculul figurează în bazele de date ca bun căutat de autorităţile italiene.

Marți, 24 mai, în jurul orei 11.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de intrare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean român, în vârstă de 46 de ani.

Acesta se afla la volanul unui autoturism marca Range Rover Evoque.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări cu privire la autovehiculul în cauză. Au constatat că acesta figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Șoferul a declarat că vehiculul i-a fost încredințat de un cetățean italian, asociat la firma de leasing care deține în calitate de proprietar autoturismul, care l-a informat că-l poate utiliza fără a întâmpina probleme.

Autoturismul, în valoare de 50.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea cazului să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Zeci de mii de euro falsificați în Italia, trimiși în România pentru schimb valutar

Prins la frontieră cu TREI TRACTOARE furate din Italia. Român, cercetat penal

De la BADANTĂ, la amantă ocazională și hoață: ”Românca mi-a furat chiar și chiuveta de la baie”

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!