Autoutilitară căutată de autoritățile din Belgia, confiscată la Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak au depistat o autoutilitară marca Mercedes Benz, în valoare de 20.000 de lei, căutată de autorităţile din Belgia.

Joi, 19 decembrie 2019, în jurul orei 16.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român U.F., în vârstă de 33 de ani, conducând o autoutilitară, marca Mercedes-Benz, înmatriculată în România.

Acesta era însoţit de cetăţeanul român L.A., în vârstă de 43 de ani, care a declarat că este proprietarul autoutilitarei.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Belgia.

Faţă de cele constatate, pasagerul a precizat că nu cunoştea faptul că mijlocul de transport  ar fi fost căutat de autorităţi.

Autoutilitara în valoare de 20.000 de lei a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Mercedes furat din Belgia și înmatriculat în Franța, depistat la frontiera română

Video viral în Belgia și Olanda: Un biciclist nervos oprește un TIR de 15 tone

Belgia: Un român a tăiat gâtul fiicei sale de 53 de ani și apoi s-a spânzurat

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?