Bani îngropați în pământ, icre și motorină, descoperite de polițiștii de frontieră în Ialomița – VIDEO

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat la sfârșitul săptămânii trecute o perchiziţie domiciliară în urma căreia au descoperit bani, zeci de borcane cu icre, plase de pescuit şi peste 230 litri de motorină fără documentele legale.

Sâmbătă, 6 februarie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Sectorul Poliţiei de Frontieră Cernavodă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară pe raza unei localităţi din judeţul Ialomiţa.

În urma percheziției efectuate, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 32 de borcane cu icre de crap, ştiucă şi plătică, precum şi cantitatea de 233 litri de motorină, fără documente justificative.

Percheziții în Londra și Ialomița pentru destructurarea unei grupări infracționale

Cercetările au continuat, fiind descoperite 2.150 m de unelte de pescuit de diferite tipuri, fără a deţine documente justificative. De asemenea, poliţiştii de frontieră au mai descoperit într-un borcan, îngropat în pământ, suma de 24.000 lei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la două persoane, cetăţeni români, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere, transport sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi a altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori a produselor din peşte, „nedeţinerea licenţei sau autorizație de pescuit pentru persoane fizice” și „producerea, importul, comercializarea, deținerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârșelor, vintirelor, precum și a altor tipuri de unelte de pescuit comercialiar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!