BELGIA: Poliția a arestat patru români care au bătut un bătrân și l-au jefuit în propria casă

Poliția judiciară federală din Antwerp și Poliția din Geel au reușit să aresteze patru suspecți în cazul unui jaf comis cu brutalitate în Leyndekker (Laakdal) la începutul acestei luni. Un bătrân în vârstă de 83 de ani a fost jefuit și legat în propria casă.

Faptele datează din noaptea de 1 iulie, când patru bărbați au invadat casa bătrânului din Leyndekker. Victima a fost lovită puternic peste față, iar apoi intrușii i-au pus o pernă pe aceasta și i-au legat picioarele cu bandă adezivă.

Autorii au răscolit apoi în întreaga casă și au sustras o sumă de bani și bijuterii. Totul a durat aproape o oră.

„Victima a putut apela serviciile de urgență și a fost dusă la spitalul din Diest pentru îngrijiri”, spune procurorul Kristof Aerts de la Parchetul din Antwerp.

„În acest weekend, cercetările s-au accelerat. Datorită colaborării bune între forțele de poliție, patru suspecți au fost arestați sâmbătă seara, în timpul a două percheziții la domiciliu în Laakdal. Este vorba de patru bărbați de 29, 30, 35 și 57 de ani de naționalitate română. O mare parte din pradă a fost, de asemenea, recuperată”, a încheiat procurorul, citat de HLN.

BELGIA: Sirianul care a înjunghiat o româncă de 51 de ori și a lovit-o cu ciocanul, condamnat la 25 de ani

Muncitor român, găsit mort pe un șantier din Belgia. Poliția a fost alertată de colegii săi

BELGIA: Ce trebuie făcut în cazul unei tamponări sau al unui accident. Ce alte reguli rutiere există

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA