Skip to content

BELGIA: Un bărbat a provocat două accidente grave și apoi a furat mașina unui român cu tot cu soție și copil

Scenele incredibile s-au petrecut în Rijkevorsel (Anvers), sâmbătă, 12 decembrie, unde un bărbat a provocat mai întâi două accidente grave și apoi a furat mașina unui român în care se aflau soția și copilul acestuia. Șoferul încă este căutat de poliție.

Primul accident a avut loc în Gammel. Șoferul a depășit o mașină cu viteză mare și apoi a acționat brusc frânele. „Două mașini aflate în spatele lui nu au putut frâna la timp și s-a produs o coliziune. Șoferul vinovat a plecat apoi cu farurile stinse ”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Els Delafaille.

La volanul uneia dintre mașinile din spate era o femeie de 27 de ani din Halen. Ea și pasagerul ei, un bărbat de 32 de ani din Hoogstraten, au coborât din vehicul cu răni ușoare. Șoferița celei de-a treia mașini, o tânără de 24 de ani din Rijkevorsel, a fost și ea rănită. A fost dusă la spital, cu leziuni la nivelul feței și gâtului.

În jurul orei 19.30, șoferul fugar a provocat un alt accident la o benzinărie. Bărbatul conducea cu farurile stinse și, prin urmare, nu a fost observat la timp de un alt șofer. În urma impactului violent, mașina lovită de fugar s-a răsturnat pe o parte și a luat foc.

Șoferul de 19 ani din Rijkevorsel a fost dus la spital în stare critică. Tânărul este acum în afara pericolului, dar va rămâne o perioadă în spital din cauza rănilor grave. Pasagerul în vârstă de 21 de ani a fost și el rănit și a necesitat asistență medicală la spital, dar a fost externat.

Control la Frontieră: Documente de identitate false, folosite pentru ședere în Belgia

În urma celui de-al doilea accident, mașina șoferului fugar a fost distrusă și el a fost rănit grav. Totuși, bărbatul a reușit să iasă din vehicul și a început să ceară ajutor oprind mașini.

Un șofer român aflat în trecere a oprit să-i ofere ajutor, însă când acesta a ieșit din mașină, șoferul fugar a sărit la volan și a plecat cu mașina fără însă să-și dea seama că la bord se aflau soția și copilul românului.

Când a realizat că nu e singur, bărbatul a oprit și i-a dat jos pe cei doi, apoi și-a continuat cursa nebunească, scrie DeMorgen.

BELGIA: Patroni români, condamnați pentru sclavie modernă și amendați cu 48.000 de euro. Au fost denunțați de o firmă