Skip to content

Bicicliști francezi aflați în drum spre Grecia, cercetați pentru trecerea ilegală a frontierei cu Bulgaria

Doi francezi care doreau neapărat să ajungă în Grecia pe biciclete au fost depistaţi pe 25 octombrie de polițiștii de frontieră în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera în Bulgaria.

Bicicliștii au fost observați cu aparatura din dotare în dreptul localității Coroana, lângă punctul de trecere a frontierei de la Vama Veche, în timp ce își treceau bagajele peste fâșia care delimitează cele două țări.

Un echipaj al poliţiei de frontieră a intervenit şi i-a luat la rost pe cei doi. Francezii au fost duși la sediul punctului de trecere a frontierei pentru cercetări.

Interogați în legătură cu tentativa de trecere frauduloasă a frontierei, bicicliștii francezi au declarat că au dorit să ajungă legal în Bulgaria, însă autoritățile de acolo nu le-au permis intrarea în țară pentru că nu aveau dovada vaccinării și a unui test PCR negativ.

De aceea, au decis să treacă ilegal granița și pentru acest lucru au folosit GPS de pe telefonul mobil, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră. Francezii sunt cercetați pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Biciclist român, prins cu cocaină în Gibraltar

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!