Skip to content

România – Olanda. Prețul unui bilet ajunge chiar și la 4.500 de euro

EURO 2024 Romania - Olanda

Biletele pentru meciul România – Olanda, programat marți la München, sunt extrem de râvnite, generând o adevărată luptă pentru a obține accesul pe stadion. UEFA nu a încărcat încă pe platforma oficială cele 7.000 de bilete rezervate fanilor români, iar aceștia caută soluții pe alte platforme sau rețele de socializare. Prețurile biletelor variază considerabil, pornind de la 300 de euro și ajungând chiar la 4.500 de euro pentru locurile VIP Lounge.

În lipsa biletelor disponibile pe platforma UEFA, suporterii români se îndreaptă către diverse platforme și rețele de socializare, încercând să își asigure accesul la meci. Aceasta a dus la apariția speculanților și escrocilor, determinându-i pe mulți să prefere achiziția biletelor față în față pentru a evita orice posibilă înșelătorie.

Cei mai norocoși dintre suporteri au reușit să cumpere bilete, însă doar la suprapreț. Prețurile de pe platformele destinate microbiștilor sau de pe rețele de socializare variază de la 300 de euro și ajung până la 4.500 de euro pentru biletele VIP Lounge. Cu toate acestea, suporterii sunt avertizați să fie precauți în fața speculanților și șarlatanilor.

Pregătiri pentru meci

Mulți suporteri români intenționează să plece către München chiar din această seară, în speranța că vor găsi bilete până marți. Bugetele pe care și le alocă pentru meci variază între 5-600 de euro și 1.000-1.500 de euro. Cu toate dificultățile întâmpinate, atât financiare, cât și logistice, suporterii consideră că efortul merită pentru a susține naționala României.
►►► Inteligența artificială prevede victoria Angliei la EURO 2024. Ce șanse are România

Meci crucial pentru naționala României

Naţionala României, condusă de Edward Iordănescu, va înfrunta echipa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal marți, 2 iulie, pe Football Arena din München, de la ora 19:00. România a câştigat Grupa E a competiţiei, în timp ce Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D. Este a doua oară când România trece de faza grupelor, prima fiind în ediţia din 2000, însă acum au reuşit să termine pe primul loc.

Mesaj de încurajare

Fanii își pun speranțele în performanțele naționalei și își doresc ca acest Campionat European să aducă mai multă recunoaștere pentru talentul și munca jucătorilor români. După cum a subliniat și Drăgușin, impresionat de suporterii de la EURO 2024: „Sper ca, prin acest Campionat European, pe viitor, oamenii să recunoască mai mult talentul și munca românilor”. Foto: Cristian Iohan Ștefănescu

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!