Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui au descoperit într-o curte dintr-o comună vasluinaă un autoturism marca BMW care figura ca fiind căutat pentru confiscare de către autorităţile din Italia.

În data de 28 ianuarie 2020, poliţişti din cadrul Biroului pentru Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere au organizat şi desfăşurat în localitatea de frontieră Râşeşti o acţiune punctuală pe linia traficului internaţional cu autoturisme furate.

Conform unui comunicat al Poliției de Frontieră, anchetatorii au primit informația că o mașină suspectă se află în curtea unei familii din comuna menționată mai sus.

În cadrul acţiunii a fost identificat în curtea imobilului unui localnic un autoturism marca BMW fără numere de înmatriculare.

În urma verificărilor suplimentare au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia.

Proprietarul imobilului a declarat că  mașina a fost adusă în urmă cu câteva zile de către doi cetăţeni din Republica Moldova, ale căror nume nu le cunoaşte, care l-au parcat în curtea sa cu acordul lui.

Apoi, cei doi bărbaţi i-au ridicat plăcuţele de înmatriculare, l-au încuiat şi au plecat fără să lase o cheie de rezervă.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul în valoare de  96.000 de lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Mașină cumpărată din Germania cu serie de caroserie falsă aparținând unui autoturism căutat în Spania

Autoturism în valoare de peste 40.000 de euro, căutat de autoritățile din Italia, depistat la frontieră

UNGARIA: Tânăr din Bârlad, jaf armat asupra unui autoturism în care erau trei românce

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA