CEHIA: Microbuz cu români, spulberat de un TIR. O femeie a decedat, șase persoane sunt grav rănite

UPDATE 17 iunie: Conform Ministerului Afacerilor Externe, încă unul dintre pasageri a murit după ce a fost transportat la spital în stare foarte gravă.

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi, 16 iunie 2020, în jurul orei 14.20 lângă localitatea Tisová din Cehia, la 35 de km de orașul german Weiden, situat în estul Bavariei.

Mai multe persoane au fost grav rănite în urma impactului dintre un TIR condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani și un microbuz în care se aflau mai mulți români, potrivit publicației Tachovský Deník.

Din cauza numărului mare de victime, la locul accidentului au intervenit mai multe autospeciale și două elicoptere.

„Sunt șapte persoane rănite. Una dintre ele nu a supraviețuit”, a declarat Dagmar Jiroušková, purtătoarea de cuvânt a Poliției.

Mária Svobodová, purtătoarea de cuvânt de la Situații de Urgență, a precizat că un bărbat a fost dus în stare critică la Spitalul Universitar din Plzeň, fiind ventilat mecanic, iar un altul a fost dus la Spitalul Universitar Motol din Praga.

Un alt bărbat și o femeie au ajuns cu ambulanța tot la Spitalul Universitar din Plzeň, ventilați mecanic, într-o stare gravă. Alți doi bărbați au ajuns la spitalul din Stod.

O altă femeie a murit pe loc în urma impactului. Marie Čadková, fost primar și în prezent consilier local, a declarat pentru sursa citată că un asemenea accident nu a mai avut loc în Tisová.

Anchetatorii au date că vinovat de producerea gravului accident de circulație, care a avut loc într-o curbă chiar lângă o biserică, este șoferul TIR-ului.

Șofer român de TIR, arestat după ce a fugit de la locul unui accident și a condus cu parbrizul distrus

Mărturie șocantă în cazul accidentului din Italia: „Conduceam de 30 de ore. Eram mort de oboseală”

COMISIA EUROPEANĂ: România, țara cu cele mai distruse drumuri și fruntașă la accidente rutiere

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?