Cinci persoane, rănite pe Valea Oltului. Accidentul a fost provocat de un șofer care a vrut să depășească o coloană de mașini

Cinci persoane au fost rănite, una dintre ele rămânând încarcerată, joi după-amiază, după ce autoturismele în care se aflau s-au ciocnit frontal pe DN 7, la ieşirea din Călimăneşti înspre Sibiu, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, la locul accidentului au fost trimise patru ambulanţe SAJ, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

“În urma accidentului au rezultat cinci victime, între care şi un copil de 17 ani cu atac de panică. Toate sunt conştiente, inclusiv bărbatul rămas încarcerat. Victimele au fost preluate şi transportate la spital”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că în accident au fost implicate două autoturisme, vinovat de producerea acestuia fiind un şofer din Teleorman, care circula dinspre Sibiu spre Râmnicu Vâlcea şi care ar fi pătruns pe contrasens, unde a lovit celălalt autoturism, în timp ce încerca să depăşească o coloană de maşini.

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?