„Crăciunul a fost anulat. Mulțumim, China!” este mesajul transmis de un cunoscut politician în preajma sărbătorilor de iarnă.

După ce și-a vrut țara înapoi și a reușit să o scoată din Uniunea Europeană, fostul europarlamentar și membru al Parlamentului britanic, Nigel Farage „a mulțumit” Chinei pentru cadoul făcut.

În primele etape ale pandemiei COVID-19 din Regatul Unit, Farage a criticat politica imunității de turmă pe care o adoptase guvernul condus de Boris Johnson.

Boris Johnson amenință cu o a treia carantină națională dacă britanicii ignoră restricțiile

După ce strategia lui Johnson s-a schimbat și Marea Britanie a introdus diferite interdicții pentru a controla răspândirea virusului, Farage a declarat în noiembrie 2020 că el crede că „vindecarea este mai rea decât boala”.

El a anunțat că partidul său se va împotrivi măsurilor de carantină totală. Farage a descris „lockdown-ul” drept crud și inutil.

Politicianul britanic s-a declarat în  favoarea protejării numai a persoanelor vurlnerabile la COVID-19, astfel încât restul populației să-și reia viața normală.

Această abordare a fost concepută de trei profesori de la universitățile Oxford, Stanford și Harvard. Aceștia au arătat că măsurile restrictive au efecte devastatoare asupra sănătății publice și a sănătății mintale.

Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății,Tedros Adhanom Ghebreyesus, și președintele Academiei Britanice de Științe Medicale au criticat această idee.

Șeful Organizației Mondiale a Sănătății, acuzat de genocid. Plângerea, depusă la Curtea Penală Internațională de la Haga

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!