Skip to content

Deputat: „Caut job de inginer sau altă meserie”

Deputat: „Caut job de inginer sau altă meserie”

Populația aleasă de la Casa Poporului este diversă. În simțiri și în țeluri. De exemplu, scopul unui deputat este să-și caute un loc de muncă. Simte el ceva, alegerile bat la ușă.

Am dat de pagina alesului întâmplător când căutam pe site-ul Camerei Deputaților niște bazaconii ascunse sub definiția de proiecte legislative. Nu știu de când zac aberațiile lui pe internet.

Ion-Marian Lazăr are aproape 46 de ani. A ajuns deputat de Vâlcea după ce suporterii USR au pus ștampila pe lista din care făcea parte în 2020. Are un CV mai puțin obișnuit care începe cu un apel care pare oarecum disperat pentru un parlamentar:

„Îmi doresc un job de inginer sau altă meserie, în care să utilizez cei 15 ani de experiență (din diferite domenii de activitate) dar care se poate diversifica, dat fiind faptul că sunt pe o funcție de conducere, ceea ce necesită ca eu să îmi măresc bagajul de informație necesar pentru a putea susține acest post.”

Ați înțeles ceva? Eu, nu. Doar că vrea un loc de muncă, că acum are o funcție de conducere și că are 15 ani de experiență. A intrat la liceu la 16 ani, apoi s-a apucat de facultate la Cluj. A absolvit după șase ani cu titlul de inginer diplomat.
Deputat AUR: „Taximetriştii au fost garanţia siguranţei şi confortului în transportul public.”

La un an de la terminarea facultății, Lazăr s-a angajat la o mare companie unde, după numai trei ani, a „crescut planul de producție”. În CV-ul lui din acea perioadă apar următoarele informații: „Mașină de serviciu, bonuri de masă, telefon de serviciu, asigurare medicală, și orice altfel de beneficiu oferit de companie”. Și la următoarele două locuri de muncă a trecut aceleași informații importante despre mașină, bonuri de masă etc. Impresionant, nu?

La rubrica abilități profesionale, parlamentarul USR a trecut că are „astm”. Conform DEX, astm înseamnă „boală care se manifestă prin greutate în evacuarea aerului din plămâni și prin nevoia imperioasă de aer”. Dacă s-ar fi referit la altceva în afară de asta, ar fi trebuit să fie un acronim acolo, în CV.

Așadar, omul își caută loc de muncă înseamnă că nu vrea să mai contribuie din legislativ la propășirea neamului, ci vrea să meargă într-o fabrică unde să crească producția. Nu-l votați! Lăsați-l să-și urmeze visul prin mărirea bagajului de informație.
Șase deputați asmut hingherii pe pisici. Bucurie în tabăra guzganilor

Urmărește-ne pe Google News! URMĂREȘTE-NE pe GOOGLE NEWS!