Doi români au rămas fără BMW la frontieră. Era furat din Germania

Polițiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac  – Nagylak au descoperit un autoturism marca BMW, model 530D, în valoare de 3.350 de euro, care era căutat de autorităţile din Germania.

Marți, 10 decembrie, în jurul orei 23.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac–Nagylak s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român M.V., în vârstă de 37 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW, model 530D. Acesta era însoţit de o femeie, M.C., în vârstă de 35 de ani.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania, în urmă cu o lună.

La cercetări s-a constatat faptul că autoturismul a fost cumpărat de femeie, de la un cetăţean englez în schimbul sumei de 3.350 euro. Aceasta a declarat că nu cunoştea faptul că autoturismul ar fi fost căutat de autorităţi.

Maşina, în valoare de 3.350 de euro, a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Român, depistat la frontieră cu un Audi A6 furat din Germania: „L-am luat din Austria, de la un turc”

Șofer român, depistat cu permis provizoriu danez, anchetat penal în Germania

Mașină înmatriculată în Brașov, abandonată de o lună pe o șosea din Germania. Proprietarul e de negăsit

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?