Dosar penal pentru un șofer care conducea un microbuz la care era atașată o remorcă neînmatriculată

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări pe numele unui bărbat care s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, la volanul unui microbuz care avea atașată o remorcă neînmatriculată.

În data de 01 octombrie, în jurul orei 10.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei cetățeanul din R. Moldova, P.V., în vârstă de 32 de ani, care conducea un ansamblu rutier format dintr-un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria și o remorcă marca Trigano, ce avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare specific Franței.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că remorca nu este înregistrată sau înmatriculată.

Bărbatul a declarat că a achiziționat recent remorca și nu cunoștea faptul că aceasta nu este înmatriculată.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Documente necesare pentru controlul vehiculelor la frontieră. Numere provizorii, înmatriculare pe altă persoană, procuri

Cum puteţi ieşi din ţară cu minori? DOCUMENTELE NECESARE şi condiţiile de călătorie în străinatate pentru copiii români

Polițiștii germani, șocați de starea tehnică a unui microbuz românesc cu ruta Anglia-România

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA