Dubă plină cu sicrie, lovită de un autoturism intrat pe contrasens. Șoferița a murit

O femeie de 50 de ani, din oraşul Haţeg, a decedat, iar alte două persoane au suferit răni grave, în urma unui accident rutier care a avut loc vineri în zona localităţii Ciopeia, pe DN 66 Simeria – Petroşani. Autoturismul condus de victimă s-a lovit de o dubiţă care transporta sicrie.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, şoferiţa de 50 de ani a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de autoutilitara care circula regulamentar din sensul opus de mers, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

În urma impactului, femeia a rămas blocată în autoturism, a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvată de echipele de prim-ajutor.

“La sosirea la locul accidentului, echipajele specializate în descarcerare şi ajutor medical de la Detaşamentul Petroşani şi Garda Baru au găsit doi oameni traumatizaţi, dar conştienţi, şi o altă victimă, încarcerată în autoturism, aflată în stop cardio-respirator. Personalul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi pompierii salvatori au încercat să resusciteze femeia timp de aproape o oră, însă eforturile lor au rămas fără răspuns”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda.

Celelalte două victime, un bărbat de 52 de ani şi o femeie de 48 de ani, aflate în autoutilitară, au fost preluate cu ambulanţele şi transportate la spital.

Pe timpul cercetărilor efectuate la faţa locului şi a operaţiunilor de salvare, circulaţia în zona accidentului s-a desfăşurat cu restricţii.

CFR, condamnată penal pentru un accident dintr-o gară care funcționa ilegal. Sentința, afișată în toate gările timp de trei luni

Trei zile de doliu în urma tragicului accident produs în Ialomița

Autocare Flixbus, implicate în două accidente în Germania. Șapte persoane au fost rănite

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?