Fan Curier: 24 de angajați au fost testați pozitiv cu noul coronavirus

Un număr de 24 de manipulanţi marfă angajaţi la depozitul din Ştefăneşti, aflat lângă București, al firmei de curierat Fan Curier au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, potrivit unui comuncat al companiei preluat de Agerpres.

„Majoritatea angajaţilor testaţi pozitiv erau deja în izolare la momentul efectuării testelor şi toţi contacţii direcţi ai acestora au fost izolaţi şi au intrat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, conform protocolului medical în vigoare. Personalul izolat reprezintă un procent mic din totalul personalului care activează în Hub-ul din Ştefăneşti”, a explicat Cornel Morcov, șeful serviciului comercial al firmei.

Morcov a mai precizat că echipele din depozitul Fan Courier sunt autonome şi nu interacţionează, astfel că riscul de infectare între echipe este minim, iar activitatea companiei se desfăşoară la parametri normali.

El a mai susținut că de la debutul crizei Fan Curier a achiziţionat şi distribuit  fiecărui angajat măşti şi mănuşi ca măsură de prevenţie. Compania a mai achiziţionat dezinfectant, ca măsură de sănătate şi igienă în muncă şi a cerut managerilor din toată ţara să monitorizeze constant starea de sănătate a angajaţilor.

„Ne preocupă starea de sănătate a membrilor echipei Fan Courier. De aceea, întreg depozitul Ştefăneşti a fost dezinfectat deja printr-o procedură cu nebulizare şi am transmis tuturor colegilor din ţară informaţii despre măsurile pe care le pot lua în mod independent, în scopul limitării oricăror riscuri de infectare pentru ei, familiile lor şi colegi”, a adăugat George Tăchescu, șeful operațional al firmei.

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?