Fiica lui Dincă, din îngrijitoare în Italia, om de afaceri în România. Un partener de afaceri al concubinului ei o acuză că furniza fete italienilor

Un afacerist din Arad a declarat în exclusivitate pentru un cotidian central că doi italieni sunt dispuși să declare că fiica lui Gheorghe Dincă le-a propus să le facă rost de fete. El este executat silit având de dat zeci de mii de euro firmei la care femeia este adminsitrator.

Pe de altă parte, în noaptea de 27 spre 28 iulie, mai multe echipe mixte din trei structuri speciale de la București au descins la o fermă din județul Arad, conform Asociației pentru Protecția Omului și a Mediului – APOM.

Ferma se află în localitatea Șilindia și aparține SC Albiero Grup SRL, susține sursa citată. Aici aduceau la muncă fiii lui Dincă femei și bărbați din Olt și județele învecinate.

Mai mulți martori cu identitate protejată ar fi declarat, conform APOM, că femeile mai tinere care acceptau oferta de a munci la ferma italienilor din Arad nu au mai putut fi contactate de rude și nici nu au mai dat vreun semn de viață.

„Rudelor și prietenilor li se „servea” explicați că aceste persoane fie s-au căsătorit fie au plecat la muncă în Italia, Belgia sau Spania. Trebuie amintit că însuși presupusul autor al crimelor din Caracal a locuit o perioadă de timp în Italia, de unde a fost expulzat după ce autoritățile italiene l-au acuzat, cu dovezi clare, că făcea parte dintr-o rețea de proxenetism, din zona Bari”, mai susține APOM.

Din datele de la Registrul Comerțului reiese că SC Albiero Grup SRL a fost înființată în 2015 și are sediul social pe strada Simion Bărnuțiu nr. 2 din Arad (foto) și puncte de lucru pe Calea Aradului nr. 17 din Ineu și Calea Radnei nr. 184 din Arad.

Firma este deținută de o bătrână din Italia, Artemisia Franzan. Administratori sunt Andrea Vezzu’,  Andrea Lovo Albiero și Daniela Florentina Bălan, fiica lui Gheorghe Dincă.

La adresa din Calea Radnei nr. 184 mai are un punct de lucru și Mokador Caffe SRL deținută de Nicolae Cristian Cilan și italianul Vittorio Antonio Gollo.

Cilan este cel care a declarat în exclusivitate pentru Adevărul că partenerii lui din Italia sunt gata să depună mărturie în faţa autorităţilor că fiica lui Gheorghe Dincă le-a propus să livreze fete italienilor care veneau în România.

El mai susține că Gollo este dispus să depună mărturie în faţa autorităţilor şi să arate că Daniela a spus că, dacă au nevoie, poate să le facă rost de fete.

Fiica lui Gheorghe Dincă și Giorgio Albiero

„Unul dintre asociaţi mi-a confirmat că în ultimul timp a văzut-o cu fete tinere prin Italia. Nu ştiu în ce scop”, a mai explicat Cilan sursei menționate mai sus.

Mokador Caffe SRL, firma deținută de Cilan și Gollo, deține 44% din Pauza Caffe SRL. Asociații acesteia mai sunt Giorgio Albiero, fostul partener de viață al fiicei lui Gheorghe Dincă, cu 51% și nepotul său Andrea Lovo Albiero.

Giorgio Albiero a decedat, conform lui Cilan, în luna februarie. Fiica lui Dincă a fost badantă în Italia, îngrijea o bătrână și a pus ochii pe fratele acesteia, Giorgio Albiero.

La sediul social din strada Simion Bărnuțiu al SC Albiero Grup SRL , a cărei fermă a fost percheziționată în noaptea de 27 spre 28 iulie 2019 mai sunt înregistrate câteva societăți comerciale legate de Albiero.

Printre ele și Ida Renato Maximus SRL deținută și administrată în totalitate de Daniela Florentina Bălan, fiica lui Dincă.

Cilan s-a judecat cu Albiero Grup SRL pentru aproape 1,23 de milioane de lei.

În 2016, Albiero Grup a virat în contul lui Cilan 1.350.000 de lei pentru achiziționarea unor imobile.

El a cheltuit 124.954 lei pe câteva terenuri și nu a mai returnat 1.225.046 lei.

Tribunalul Arad a decis în aprilie 2018 înfiinţarea sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile şi imobile urmăribile ale lui Cilan, precum şi a popririi asigurătorii asupra conturilor bancare ale acestuia.

Cilan a făcut apel susținând că a cumpărat terenuri în valoare de 937.002 lei.

Curtea de Apel Timișoara a decis în iunie 2018 ca sechestrul și poprirea să fie instituite pentru suma de 288.044 lei.

Ulterior, în urma unui alt proces, Tribunalul Arad a hotărât în iulie 2018 ca Cilan să achite integral suma de 1.225.046 lei.

Și de această dată, omul a făcut apel, dar i-a fost respins la Curtea de Apel Timișoara în noiembrie 2018.

În ianuarie 2019 instanța a încuviințat executarea silită a lui Cilan care așteaptă recursul la Curtea Supremă, data acestuia fiind stabilită în noiembrie 2019.

Monstrul din Caracal a fost patron de firmă

Urmărește NEWSROMANIA.NET pe - GOOGLE NEWS!