Forțele Speciale ale Poliției au pus din nou capăt unei petreceri într-un cartier de romi

Forțele Speciale ale Poliției – SIAS au pus capăt unei petreceri la care participau 62 de persoane. Au fost date amenzi în valoare de 131.000 de lei pentru nerespectarea ordonanţelor militare.

Ei au venit în ajutorul colegilor polițiști și ai jandarmilor care fuseseră chemați sâmbătă, 25 aprilie, să intervină la o petrecere din Craiova.

Pentru dispersarea petrecăreților a fost chemată și Armata.

„În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la o adresă din zona Balta Craioviţa are loc o petrecere la care participă un număr mare de persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi din cadrul IJJ Dolj şi GMbJ Craiova, precum şi militari”, au informat IPJ Dolj citați de Gazeta de Sud.

Au fost aplicate 112 sancţiuni contravenţionale în valoare de 131.000 lei pentru încălcarea prevederilor ordonanţelor militare.

Unii participanți la petrecere au fost amendați de două ori: pentru organizarea evenimentului și  pentru lipsa declarației pe proprie răspundere.

Un rom s-a rugat cântând în biserică să moară toți românii de coronavirus – VIDEO

Lider al romilor români din Irlanda de Nord, arestat pentru exploatare

GERMANIA: Românii din două blocuri aflate în carantină, păziți de Poliție

  •  
  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?