Skip to content

Grav accident auto în Cehia. Trei români decedați și doi răniți – VIDEO

accident auto romani cehia

Un grav accident de circulație a avut loc luni, 6 iunie 2022, pe autostrada D1 din Cehia. Trei români au murit și alți doi au ajuns la spital, unul dintre ei fiind în stare gravă.

Un minivan cu cinci români care se întorceau acasă din Marea Britanie și Germania a fost acroșat din spate de un autoturism înmatriculat în Cehia.

Acesta a lovit remorca atașată de autovehiculul condus de un român în vârstă de 43 de ani. În urma impactului, mașina în care se aflau românii a fost proiectată într-un cap de pod.

Tragedia a avut loc pe autostrada D1, între Jihlava și Brno, în jurul orei 14.00. Doi dintre români au murit pe loc, iar al treilea la spital, pe 7 iunie.

Au mai fost internate alte două persoane, una fiind în stare critică, potrivit publicației iDnes.cz. Sursa menționată precizează că cealaltă persoană nu a suferit răni majore.

Din imaginile publicate se vede cum cel puțin unul dintre români a fost proiectat, în urma impactului, într-un copac.

Potrivit Pro TV, una dintre victimele care a murit pe loc este un bărbat în vârstă de 49 de ani din Comănești, județul Bacău. El se întorcea de la muncă din Marea Britanie pentru a pregăti nunta fiului său.

Celălalte două persoane decedate sunt soț și soție din comuna vasluiană Băcești. Ei veneau în România din Germania pentru înmormântarea unei rude.

Șoferul român este, potrivit aceleiași surse, în stare gravă la spital. Este căsătorit și are două fete. Presa din Cehia, care preia declarații oficiale, susține că Poliția anchetează cauzele accidentului.

Mărturie șocantă în cazul accidentului din Italia: „Conduceam de 30 de ore. Eram mort de oboseală”

Dezastru rutier lângă BUDAPESTA. Nouă români și-au pierdut viața după ce un microbuz a intrat într-un camion

Microbuz cu români, oprit de la circulație în Germania. Scaunele s-ar fi desprins în cazul unui accident