Hoț român de 69 de ani, condamnat la închisoare în Belgia: „Am hepatită C și diabet, mi-e teamă să nu mor în închisoare”

Bărbatul a fost condamnat de Tribunalul din Bruges la un an de închisoare pentru cinci furturi comise anul acesta.

Pe 27 iunie, Marian M. a dat o lovitură într-un magazin de încălțăminte. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum o femeie își așază poșeta lângă el pentru a încerca o pereche de pantofi.

Când s-a ridicat, poșeta a dispărut.

La scurt timp a fost găsită în apropiere însă din ea fusese sustras portofelul. O oră mai târziu, poliția a găsit și portofelul.

Marian M. a fost arestat în aceeași zonă și pe baza descrierilor martorilor și imaginilor camerelor de supraveghere anchetatorii au putut să-i atribuie cinci furturi comise între 1 și 27 iunie 2019.

În instanță, inițial românul a negat faptele însă în cele din urmă le-a recunoscut. Bărbatul este cunoscut autorităților pentru fapte similare comise în alte țări și a mai fost condamnat pentru furt în Belgia în 2012.

Românul le-a cerut judecătorilor să fie îngăduitori cu el și să-i dea o pedeapsă mică.

„Am hepatită C și diabet, mi-e teamă să nu mor în închisoare”, le-a pus bărbatul. A primit o pedeapsă de un an de închisoare, conform HLN.be.

2.000.000 de euro amendă riscă în Belgia o firmă de transport din România deținută de o companie din Republica Moldova

Polizoare, bormașini și drujbe de 1.100.000 de euro, furate din Franța și Belgia de o grupare de români

Româncă, condamnată în Belgia pentru hărțuire online: „Mai bine la închisoare decât fără Facebook”

  •  
ÎNSCRIE-TE acum pe pagina noastră de Facebook! - NEWS ROMANIA
error: ?